Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου - Απεργιακές Κινητοποιήσεις ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Σε σημερινή κοινή συνεδρίαση των Εκτελεστικών Επιτροπών ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ αποφασίστηκε η πραγματοποίηση δύο απεργιακών κινητοποιήσεων μέσα στον Οκτώβρη. Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την πλήρη και ριζική αντίθεση τους στην συνεχιζόμενη και κλιμακούμενη αντεργατική, αντικοινωνική και υφεσιακή πολιτική της Κυβέρνησης και της Τρόικα, που εξαθλιώνει τους εργαζομένους και την κοινωνία, με τα νέα άδικα, σκληρά και αδιέξοδα οικονομικά μέτρα. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:
1. 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ στο Δημόσιο, στις ΔΕΚΟ και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, την ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011
2. 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για όλους τους εργαζόμενους (Δημόσιο, ΔΕΚΟ, Ευρύτερος Δημόσιος και Ιδιωτικός τομέας) τηνΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011
3. Στο ενδιάμεσο διάστημα θα πραγματοποιηθούν κεντρικές και περιφερειακές δράσεις των συνδικάτων (συλλαλητήρια , συσκέψεις, συγκεντρώσεις κλπ.)
4. Σε νεότερη κοινή συνεδρίαση των Ε.Επιτροπών ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ μετά τις 19/10 θα αποφασιστεί η συνέχιση του κοινού αγωνιστικού προγράμματος δράσης των εργαζομένων. Στην προηγηθείσα συνεδρίαση της Ε.Επιτροπής συζητήθηκε και αποφασίστηκε, η πλήρης στήριξη και κάλυψη του αγώνα των εργαζομένων στα Μ.Μαζικής Μεταφοράς και όλων των εργαζομένων στους οργανισμούς και φορείς του Δημοσίου που αγωνίζονται και αντιπαλεύουν τις πολιτικές των εφεδρείας και των περικοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου